Кадър: REN.tvЖурналисти от телевизия REN разговаряха с Марион Клайн, която стана свидетел

...
Кадър: REN.tvЖурналисти от телевизия REN разговаряха с Марион Клайн, която стана свидетел
Коментари Харесай

Свидетел на самолетната катастрофа, отнела живота на една от най-богатите жени в Русия: Това беше огнена топка, добре че работниците...

Кадър: REN.tv

Журналисти от телевизия REN разговаряха с Марион Клайн, която стана очевидец на злополуката на бизнес аероплан в Германия, лишила живота на една от най-богатите дами в Русия и съсобственик на самолетна компания S7 Наталия Филева.

``
реклама

" Самолетът падна и незабавно експлодира. Беше огнена топка. Съпругът ми стоеше по-близо, видя повече, той стоеше покрай оградата, защото той работи там. Бяхме толкоз шокирани, подобен пламък! Всичко беше погълнато от пламъци, обадихме се на избавителната работа, пожарникарите дойдоха тъкмо там.

Ние стояхме на този имот, всички видяхме, някак си се хвърли във въздуха над дърветата, след това се срути и падна. В неделя хората нормално вървят тук, популярност богу, че на полето нямаше служащи, те нормално идват час по-късно. Обикновено там хората разхождат кучета и карат колела. Млад мъж падна от мотопед, той беше в потрес. ", описа пред публицисти Клайн. 

Както е известно, самолетът се разруши в региона на немското летище Егелсбах при кацане. Полицията заяви, че измежду жертвите, с изключение на Филева, са още двама руснаци, в това число и татко й Валери Карачев.

Превод: „ Петел ”

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР